Због Данијела Крејга, пауза у снимању новог филма о Џејмсу Бонду

Наставак снимања саге о најпознатијем агенту Џејмсу Бонду, 25. по реду, одложен је због повреде глумца Данијела Крејга.

Најновији филм о Џејмсу Бонду, који би требало да се премијерно прикаже у априлу следеће године, тренутно је „у застоју“. 

Глумац који тумачи улогу славног агента, Данијел Крејг, тешко је повредио ногу док је снимао каскадерску сцену на Јамајци.

Како извештава Сан, Крејг се, током снимања једне од последњих сцена на Јамајци, оклизнуо и неспретно пао. Глумац се жалио на болове у глежњу.

Иако се за сада још не зна колику паузу у снимању ће продукција одредити, Сан преноси да је снимање, које је требало да почне крајем ове недеље у лондонском студију "Pinewood", одложено за најмање седам дана.

Повреда главног глумца, само је један у низу проблема са којима су се продуценти најновијег филма о Бонду сусретали.

Како наводи портал The Liberal, редитељи су у свађи и не комуницирају, а такође, екипа која филм реализује, имала је константне проблеме око договора о томе, које ће се локације изабрати као најбоље за снимање појединих сцена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво