Бијонсe опет изненадила своје обожаваоце

Непосредно после премијере аторског документарца "Homecoming" у продукцији „Нетфликса“, Бијонсе је обрадовала и изненадила обожаваоце најавом новог албума.

У априлу 2018. године Бијонсе је у пуном сјају стала на сцену и узвикнула „Коачела, да ли си спремна?“. Познати музички фестивал није био спреман, као ни цео свет, за оно што је популарна звезда приредила у два историјска наступа.

Захваљујући „Нетфликсу“, могуће је завирити иза сцене овог невероватног наступа. Документарац, "Homecoming", сниман осам месеци, написала је, режирала и продуцирала сама певачица.

Ово је делом снимак концерта, делом документарни запис онога што се дешавало иза сцене током дводневног наступа којим је Бијонсе постала прва Афроамериканка која је отворила Фестивал „Коачела“.

На том историјском концерту на препуној сцени су били музичари и плесачи са афроамеричких колеџа и универзитета који су извели црначку националну химну Подигние глас и певајте. Наступили су и њени сарадници из „Дестини чајлда“, сестра Соланж, и супруг, репер Џеј-Зи.

Необавештени су вероватно мислили да ће уживати у концерту музичке диве, али документарац "Homecoming" им је показао колико је цео наступ и филм био с пуно пажње и љубави обојено у „црно“. Познато је да Бијонсе и њен супруг Џеј-Зи не пропуштају ни једну прилику да свој утицај искористе како би нагласили положај Афроамериканаца.

Бијонсе је овај наступ сама осмислила до најситнијих детаља. Био је то невероватан напор не само због обимности посла, већ и због чињенице да је само пар месеци пре тога родила билизанце. Данас признаје да више никада неће себе довести у такви ситуацију.

Излазак новог албума Бијонсе је објавила само неколико сати после премијере документарца. Албум је у ствари снимак уживо изведених песама у априлу 2018. године на Фестивалу „Коачела“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво