Неверство „тешко" 300 милиона долара?

Медији не престају да извештавају о „ванбрачним активностима" најбољег голф играча на свету. Процeне колико би Тајгера Вудса могао да га кошта евентуални развод, крећу се од 20 до чак 300 милиона долара.

Најбољег голф играча на свету Тајгера Вудса брачно неверство могло би да кошта и целих 300 милиона долара. После саобраћајне несреће прошле недеље у којој је лакше повређен, у медијима су почеле да испливавају „прљавштине" из живота чувеног голфера.

Испоставило се да се, непосредно пре инцидента, Тајгер посвађао са својом супругом Елин Нордгрен, а повод су биле његове „ванбрачне активности".

Голфер се потом супрузи јавно извинио због тога што је „изневерио породицу".

Медији извештавају да је Вудс имао чак четири љубавнице, а са једном од њих је, наводно, започео везу непуну годину после женидбе.

Упоредо са вестима о преверама, појавиле су се и приче о томе да Елин Нордгрен намерава да тражи развод, као и спекулације колико би Тајгера Вудса могло да кошта брачно неверство.

Процене су да је голфер у каријери зарадио више од милијарду долара, али је, као и сви богаташи, пре женидбе потписао предбрачни уговор.

Иако су детаљи предбрачног уговора и даље у домену нагађања, добро обавештени извори тврде да је њиме предвиђено да Елин добије максимално 20 милиона долара.

Прича се и да адвокати брачног пара преговарају о „дизању цене", како би се узбуркане страсти донекле стишале.

Једна од верзија је и да ће плавокоса Швеђанка у случају развода покушати да оспори предбрачни уговор и од суда затражи да подели имовину.

Узимајући у обзир колико је Вудс зарадио од 2004. године, од када је у браку, Нордгренова би на тај начин после развода могла да добије чак 300 милиона долара.

То би била највећа сума коју је, приликом развода, добила жена неког спортисте. До сада је „рекордерка" била бивша супруга Мајкла Џордана, Хуанита, која је добила 150 милиона долара.

Ипак, и даље постоји нада да ће Елин прећи преко индискреције свог супруга. Тајгер јој је, наводно, понудио пет милиона долара за „опрост греха"...

Пар има двогодишњу ћерку Сем и десетомесечног сина Чарлија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво