Памела Андерсон: Мој споразум за Брегзит био би бољи него Терезе Меј

Бивша звезда ТВ серије „Чувари плаже“ Памела Андерсон, за њујоршки магазин „Џакобин“, каже да би она постигла бољи споразум за Брегзит од „глупог“ споразума британске премијерке Терезе Меј.

Позната глумица сматра да би Европска унија требало да буде „темељно и фундаментално реформисана“ као и да би она „заиста подржала Уједињено Краљевство у покушајима да направи алтернативу Европи“, преноси портал Политико.

Међутим, како је Андерсонова истакла, прибегавање националистичким тежњама није алтернатива, а једини пут ка слободи је „заједничка борба непривилегованих, што укључује и иностране раднике“.

„Споразум који је предложила Тереза Меј не нуди такву алтернативу“, нагласила је некадашња звезда серије Чувари плаже.

„Нашалила сам се да сам уверена да бих успела да преговорима обезбедим боље услове од овог глупог споразума. Преговарала сам са Холивудом деценијама. Снашла бих се са Мишелом Барнијеом (главни преговарач ЕУ за Брегзит)“, рекла је Памела Андерсон.

Бивша Плејбојева зечица постала је, како се наводи, изразито политички отворена.

Пред одржавање председничких избора у Француској, подржала је левичарског кандидата Жан Лук Меланшона, а Терезу Меј је окарактерисала као „најгору премијерку у историји“, износећи, како наводи портал Политико, острашћену молбу за ослобађање од кривичног гоњења оснивача Викиликса Џулијана Асанжа, са којим је, према писању светске штампе, Андерсонова била у љубавној вези.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво