Звезди „Модерне породице“ два пута пресађивани бубрези

Америчка глумица Сара Хејланд описала је у интервјуу за часопис „Селф“ како се осећала пролазећи кроз бројне операције, укључујући и две трансплантације бубрега, истичући да је у неком тренутку размишљала и о самоубиству.

Двадесетосмогодишња звезда популарног ситкома Модерна породица разговарала је о својој борби са дисплазијом бубрега и томе како се осећала након што је њено тело одбацило бубрег, који јој је отац донирао када је имала 21 годину.

„Читав живот са била терет. Када вам члан породице да другу шансу за живот и она не успе, мислите да је ваша кривица. Није, али тако се осећате“, навела је глумица.

Према њеним речима, дуго времена је размишљала о самоубиству, јер није желела да изневери млађег брата као што је оца.

Пошто је њено тело одбацило очев бубрег, подвргнута је дијализи, а током тог периода утврђено је да њен брат такође одговара и да може да буде донор.

„Није лако пролазити кроз живот и 26 година знати да сте терет“, истакла је глумица, додајући да је све то учинило да се осећа беспомоћном, али да је сада коначно „стабилна“.

„Веома сам задовољна животом сада“, навела је Хајланд.

Глумица је после давања интервјуа рекла да је своју причу поделила јер има много људи као и она и да треба да знају да нису сами.

Сара Хајланд је до сада имала 16 операција. Шест у протеклих 16 месеци, укључујући другу трансплантацију, лапараскопију ендометриозе и операцију бруха.

„Родила сам се са толико здравствених проблема да су доктори рекли мојој мајци да никада нећу водити нормалан живот“, закључила је глумица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво