Индијско венчање године, Бијонсе забављала госте

Иша Амбани, ћерка најбогатијег Индијца, удаје се за Ананда Пирамала, сина још једног индијског милијардера. Упркос томе што је венчање заказано за среду, фешта је већ почела, а госте, које чине припадници домаћег и светског џет-сета, забављала је Бијонсе.

Америчка певачица поделила је на Инстаграму фотографију на којој је обучена у складу са гостовањем у Индији, а поред ње, бројне познате личности позване су на славље.

Чартер-летови из читавог света пристижу на догађај у Мумбају, који је већ прозван „свадбом године“ у Индији.

Америчка политичарка, бивша прва дама, сенаторка и председничка кандидаткиња Хилари Клинтон, директор „Митал стила“, Лакшми Митал, млађи син медијског могула Руперта Мардока, Џејмс, само су неки од гостију.

Иша Амбани била је једна од деверуша на прошлонедељном венчању боливудске глумице Пријанке Чопре и америчког певача Ника Џонаса, који ће такође присуствовати свадби.

Мукеш Амбани је директор „Релајанс индустриз“ (Reliance Industries) и најимућнији Индијац, чије се богатство процењује на 47 милијарди долара. Његова ћерка, Иша, дипломирала је на Универзитету Јејл 2015. године и тренутно је у одборима две очеве компаније.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво