Роналдињо у Београду, снима рекламу

Својевремено најбољи фудбалер света, Бразилац Роналдињо, стигао је синоћ у Београд. На аеродрому га је дочекао велики број новинарских екипа. Некадашњи фудбалер „Пари Сен Жермена“, „Барселоне“, „Милана“, боравиће неколико дана у нашој престоници због снимања рекламе.

Роналдињо је стигао летом из Париза, а на аеродрому га је дочекао велики број новинарских екипа.

Био је насмејан, добро расположен, али ипак није давао изјаве.

Бивши ас „Пари Сен Жермена“, „Барселоне“ и „Милана“, првак света из 2002. године, снимиће рекламу, али ће искористити прилику и да се упозна са Београдом и Србијом.

Претходних дана светски медији писали су да је Роналдињо у финансијским проблемима, да му прети одузимање пасоша у домовини због дуга од два милиона долара, где на рачуну, наводно, има само шест долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво