Тор на послу, а код куће добар момак, који стопере развози по Аустралији

Аустралијски глумац Крис Хемсворт са пријатељем се возио аутомобилом када су налетели на америчког музичара Скота Хилдебранда како поред пута аутостопира. Не само да су одлучили да га повезу, већ онда и да га хеликоптером пребаце до плаже за сурфовање.

Хемсворт, који је улогом Тора стекао светску славу, поставио је снимак на Инстаграму, на којем се види како са пријатељем Луком Зокијем у Бризбејну среће америчког музичара са стране пута, а онда му нуди вожњу.

Као да то није било довољно, Хемсворт му је понудио да га на плажу омиљену сурферима превезе хеликоптером. Неколико кадрова касније, били су у ваздуху.

„Покупио сам стопера, није био серијски убица, што ми је посебно било драго“, написао је Хемсворт на Инстаграму.

Велики број Аустралијанаца похвалио је глумца, истичући да је „прави аустралијски шампион“ због показаног гостопримства.

Након што су Хилдебранда са његовом гитаром одбацили у Бајрон Беј, Хемсворт је написао да ће одавде „његов нови пријатељ морати поново да се врати стопирању“.

Мало је рећи да је амерички музичар био изненађен. „Изузетно искуство. Веома су фини и још не могу да верујем шта се десило“, истакао је Хилдебранд.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво