Рогозин са преживелим астронаутима: Летеће они поново

Генерални директор руске свемирске агенције „Роскосмос“ Дмитриј Рогозин рекао је да ће астронаути, који су преживели хаварију руске свемирске ракете у ваздуху, летети поново и да за сада нема промене планова да они на пролеће наредне године буду упућени на Међународну свемирску станицу, преноси „Ројтерс“.

Наводи се да је Рогозин то рекао дан након што су астронаути Алексеј Овчињин и Американац Ник Хејг преживели драматично принудно слетање у Казахстану након отказивања рада ракете „сојуз“ која је требало да их однесе на станицу у Земљиној орбити.

Рогозин је на Твитеру поставио фотографију на којој је приказан како седи поред двојице астронаута и написао да су они стигли у Москву.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво