Поп икона Клиф Ричард добио одштету од Би-Би-Сија

Британски певач Клиф Ричард добио је одштету од Би-Би-Сија који је снимао полицијски претрес његовог дома у износу од преко 220.000 евра.

Ричард је тужио Би-Би-Си због преношења рације из 2014. године када је полиција истраживала наводни сексуални преступ.

Клиф Ричард никада није ухапшен нити је оптужен за било који преступ, пренео је АП. У тужби 77-годишњег музичара наводи се да је претрпео „велику“ штету када је у питању његова репутација.

Би-Би-Си је оспорио његове тврдње и његови уредници су изјавили да је преношење претреса било урађено са добром намером.

Ричард је рекао да је искусио „осећај панике и немоћи“, када је видео да та национална ТВ кућа извештава из хеликоптера изнад његове куће.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво