Трамповом зету порасли и богатство и дугови

Финансијски извештаји, које је објавила Бела кућа, показују да су током године порасли и богатство, али и дугови специјалног саветника Беле куће, зета америчког председника Доналда Трампа, Џареда Кушнера.

Извештаји, које је у понедељак објавила Бела кућа за Кушнера и његову супругу Иванку, Трампову кћерку, показују да Кушнер поседује имовину у вредности од најмање 181 милион долара.

Према претходно објављеном извештају, у априлу 2017, Кушнер је имао имовину у вредности од најмање 140 милиона долара, пренео је АП.

Бела кућа објавила је извештаје о Кушнеру и Иванки Трамп у време када је пажња светских медија усмерена на самит лидера САД и Северне Кореје Доналда Трампа и Ким Џонг Уна у Сингапуру.

Портпарол супружника рекао је да извештај показује и имовину и дугове, који се нису много променили у протеклој години, и нагласио да су Кушнер и Трамп у потпуности поступали у складу са федералним етичким правилима, пренео је АП.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво