Колеге се опраштају од Авићија

Вест о смрти младог ди-џеја и продуцента Авићија затекла је његове обожаваоце, али и пријатеље, колеге и сараднике који се на друштвеним мрежама опраштају од 28-годишњег Швеђанина.

Tим Берглинг, познатији као Авићи, преминуо је 20. априла у Оману у 29. години. Изненадан одлазак младог ди-џеја потресао је свет музике.

„Нешто заиста страшно се десило. Изгубили смо пријатеља тако дивног срца и живот је изгубио невероватно талентованог музичара. Хвала ти за твоје прелепе мелодије, време које смо провели у студију, што смо наступали заједно као ди-џејеви или уживали у животу као пријатељи“, написао је на Твитеру Дејвид Гета који је са Авићијем често радио.  

Мадона је такође сарађивала са Авићијем и у поруци на Твитеру испод заједничке фотографије написала је: „То је тако тужно... Трагично. Збогом, драги Тиме. Отишао си прерано“.  

„Ужасне вести о Авићију, прелепа душа, страсна и изузетно талентована са још много тога што је требало да уради. Моје срце је уз његову породицу. Бог те благословио, Тиме“ навео је ди-џеј Калвин Харис.  

Ди-џеј Тијесто каже да речи не могу да опишу како се сада осећа и да ће му „његов брат“ недостајати.  

„Волео бих да посветим мало времена да одам пошту човеку који је заиста отворио моје очи ка томе како би продукција једног дана могла да звучи“, написао је музичар Чарли Пут.  

„Тиме, не могу да верујем шта сам управо чуо, отишао си прерано. Нема речи којима бих могао да опишем како се осећам. Захвалан сам на свим дивним моментима које смо провели заједно и захвалан због свих ствари које сам имао прилику да научим од тебе. Недостајаћеш свету. Почивај у миру, Авићи“, написао је музичар Ники Ромеро испод фотографије на којој су он, Дејвид Гета и Авићи.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи