„Уврнуте“ колекције Николаса Кејџа

Богатство холивудске звезде Николаса Кејџа својевремено је било процењено на 150 милиона долара, а данас је шест пута мање јер је немилице куповао куће, имања, аутомобиле и „уврнуте“ и прилично скупе ствари као што је колекција смањених пигмејских глава.

Пуно новца је по трошио купујући некретнине широм света, пише Дејли мејл. Славни глумац је у једном тренутку по седовао 15 кућа, између осталог дворце у Енглеској и Немачкој, као и имање вредно 25 милиона долара у Калифорнији.

Купио је острво на Бахамима и „Ла Лори“, једну од најуклетијих кућа у Америци, која се налази у Њу Орлеансу.

За своје некретнине тренутно дугује 6,3 милиона долара пореза.

Будући да је страствени колекционар аутомобила своjевремено је имао чак девет „ролс ројсева“ и „ламборгини“ вредан 450 хиљада долара.

Оно што је тешко објашњиво је потреба да купи неке од „уврнутих“ ствари.

Глумац je поседoвао лобању диносауруса стару 70 милиона година и вредну 276 хиљада долара (али ју је вратио монголској влади јер се испоставило да је украдена), гробницу у облику пирамиде високу око три метра у којој жели да буде сахрањен, хоботницу вредну 150.000 долара која му наводно помаже у глуми.

Такође поседује завидну колекцију стрипова вредну 1,6 милиона долара у којој се налази и први стрип о Супермену који је платио 150.000 долара.

За губитак свог богатства окривио је бившег партнера Самјуела Левина којег је и тужио због ризичних инвестиција које су завршиле великим губицима.

Левин је још пре скоро 10 година изјавио да Кејџ „неконтролисано троши“ и да би требало да зарађује 30 милиона долара годишње како би могао да одржава свој животни стил.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи