Центар „Ана Франк“ тражи извињење од Тима Алена

Центар за узајамно поштовање „Ана Франк“ тражио је извињење од глумца Тима Алена јер је упоредио однос према конзервативцима у Холивуду са животом у Немачкој тридесетих година 20. века.

Ален је коментаре изнео прошле недеље у емисији Џими Кимел уживо у разговору о његовом одласку на инаугурацију председника Доналда Трампа.

Ален је навео да се у Холивуду, познатом по либералним ставовима и већинском подршком демократама, мора бити на опрезу јер могу да уследе батине.

„Ако не верујеш у шта сви верују, ово је као Немачка тридесетих година“, рекао је Ален.

Извршни директор Центра „Ана Франк“ Стивен Голдстин позвао је Алена да се „извини јеврејском народу“ и Алену поручио да „нико у Холивуду данас не третира никога као што су нацисти третирали Јевреје тридесетих“.

Аленови заступници нису одмах одговорили на захтев да дају коментар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво