Мерил Стрип критиковала новог председника, Трамп тврди да је глумица прецењена!

И даље у шоку због победе Доналда Трампа на изборима, холивудски глумци са Мерил Стрип на челу изразили су незадовољство својим новим председником на додели Златних глобуса, чије добитнике бирају чланови удружења страних новинара у Холивуду.

Новоизрабрани председник је оштро критикован због исмевања једног болесног новинара Њујорк тајмса. На коментаре Мерил Стрип, којој је синоћ уручена награда за животно дело „Сесил Б. де Мил“, одговорио је твитом да је једна од најпопуларнијих америчких глумица „прецењена“ и „лакеј“ његове ривалке која је изгубила на изборима, Хилари Клинтон.

Мерил Стрип је иронично говорила о „улози године“ коју је Трамп имао када је у новембру 2015. године имитирао новинара Сержа Ковалеског, који пати од слабости мишића и зглобова.

„Непоштовање води непоштовању. Насиље изазива насиље“, поручила је Стрипова, која се осврнула на своје и порекло својих колега, алудирајући на раније увредљиве изјаве Доналда Трампа о Мексиканцима и критике новог председника на рачун Холивуда.

Трамп је рекао да није имао намеру да исмева хендикепираног новинара већ да скрене пажњу на то како је новинар променио причу у односу на оно што је писао пре 16 година, и то само да би га представио у лошем светлу.

„Само још непоштених медија!“, твитовао је нови председник САД.

И британски глумац Хју Лори, који је добио награду за споредну улогу у серији Ноћни менаџер, француска глумица Изабел Ипер и домаћин вечери Џими Фалон, осврнули су се на избор Трампа и његове ставове.

Лори је рекао да је врло почаствован наградом на „последњој додели Златних глобуса“.

„Не желим да звучим злослутно... Само у наслову имате и реч 'Холивуд', и 'странац', и 'новинари'“, рекао је иронично Лори, примајући награду.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара