Пољубац за 140.000 долара

Највише новца за пољубац Шарлиз Терон на једној добротворној аукцији понудила је - жена. Непознату плавушу је пољубац дуг 20 секунди коштао 140.000 долара!

Оскаровка Шарлиз Терон поприлично је „зачинила" добротворну аукцију од које је сав приход ишао фондацији за помоћ деци "OneXOne".

Прелепа плавуша је, наиме, била разочарана што понуда за одлазак у Јужноафричку републику на Светско првенство у фудбалу наредне године, уз шансу да се упозна Нелсон Мандела, није постигла довољно високу цену. Надметање се „заглавило" на 37.000 долара.

Претходно је глумац Џереми Пивен статирање у хит серији "Entourage" продао за 280.000 долара.

„Нема шансе да одем одавде, а да је Џереми Пивен зарадио више пара од мена. Па ја имам си.. за име света", повикала је љутита глумица и понуду за лицитирање допунила - својим пољупцем.

Првобитно је понудила пољубац дуг седам секунди, а потом је решила да подигне „улог" на 20 секунди.

Један мушкарац је понудио 130.000 долара, али је оскаровка затражила још новца, уз образложење: „Свињски грип хара. Ово је високо ризичан пољубац!"

На крају је непозната плавуша, која очигледно има много новца, понудила 140.000 долара и, на опште одушевљење, попела се на бину да покупи „купљену робу"...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво