Венчали се Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер

Српска тенисерка Ана Ивановић и немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер венчали су се у Венецији.

Венчали се Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер Венчали се Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер

Немачки лист Билд наводи да је грађанско венчање обављено у Градској скупштини (позната и као "Palazzo Cavalli"), док ће сутра изговорити своје завете у цркви.

Смештени су у хотелу „Аман канал гранде“ са седам звездица, у којем су својевремено одсели и Џорџ Клуни и Амал Аламудин када су такође дошли у Венецију да се венчају.

Двадесетосмогодишња Ана се на венчању којем су присуствовали само чланови породица тенисерке и фудбалера (Анина мајка Драгана, отац Мирослав и брат Милош са девојком, Бастијанов отац Алфред, мајка Моника и старији брат Тобијас), појавила у једноставној белој елегантној хаљини, са бидермајером од белих ружа.

Имала је пуштену косу и врло мало шминке.

Иако су их новинари пратили у стопу, славни пар није давао изјаве, а Бастијан није скидао осмех са лица. 

Двадесетак гостију стигло је јуче, али је већина званица стигла данас, укључујући и Бастијановог саиграча и немачког репрезентативца Томаса Милера.

Како преносе немачки медији, њихова родбина и пријатељи нису знали где ће се венчање одржати, већ само да ће се обавити између 11. и 13. јула. Њима је речено дођу на аеродром у Минхену, на коме их је сачекао приватни авион, који их је повео на праву дестинацију. 

Сутра се планира већа и свечанија прослава, на којој ће певати хрватска певачица Нина Бадрић, преноси Јутарњи лист.

Листа гостију је строго чувана тајна, наводи Дејли мејл, али се шушка да ће доћи Ули Хенес, председник Бајерна, селектор Немачке Јоаким Лев, поменути Милер, затим велике тениске звезде Анџелик Кербер и Енди Мари.

Причало се и да ће Бастијанов кум бити немачки спусташ Феликс Нојретер, са којим се дружи још из дечачких дана, док су се заједно бавили скијањем у Баварској.

Ани је кума била српска пливачица Мирослава Најдановски, са којом се зближила на Олимпијским играма у Пекингу, 2008. године.

Срећни пар је данас већ прошетао Венецијом пред церемонију.

Иначе, Ана и Бастијан су почели да се забављају 2014. године.

Након венчања и кратког меденог месеца, Ана ће се посветити припремама за наступ на Олимпијским играма у Рију, а њен изабраник обавезама у дресу Манчестер јунајтеда.

Број коментара 71

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво