Марџ Симпсон на насловници „Плејбоја"

Листи познатих жена које су се обнажиле за странице најчувенијег магазина за мушкарце, придодата је и једна нацртана - Марџ Симпсон. "Плејбој" се тако придружује обележавању двадесете годишњице емитовања "Симпсонових".

Једна од најчувенијих телевизијских домаћица, Марџ Симпсон, појавиће се на насловној страни новембарског издања „Плејбоја".

Поред насловне стране коју је „Плејбој" већ обнародовао, Хомерова „боља половина" ће се појавити и на дуплерици, и то без одеће!

На тај начин се и „Плејбој" прикључио обележавању две деценије емитовања популарне анимиране серије „Симпсонови".

Најављен је и интервју са „девојком са насловне стране" и причу под насловом „Ђаво у Марџ Симпсон" (The Devil in Marge Simpson).

То је први пут у историји чувеног магазина за мушкарце да се неки анимирани лик појављује на насловници.

Ипак, за оне који преферирају жене од крви и меса, биће објављене и уобичајене фотографије „Плејбојеве" девојке месеца - не нацртане, већ од крви и меса...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво