Стижу неуништиве најлон-чарапе!

Нема ничег горег него када схватите да вам је на новим најлонкама „отишла жица“. Међутим, таквим проблемима дошао је крај, поручују из компаније "Sheеrly Genius" и представљају чарапе којима не могу ништа чак ни маказе!

Сан многих жена постаје стварност – одзвонило је нежним најлонкама кроз које пролете прсти при првом обувању јер стижу неуништиве најлон-чарапе! Њихова тајна је у посебном материјалу који се користи за прављење панцирних прслука отпорних на метке, пише Бизнис инсајдер.

Материјал је до 10 пута јачи од челика, што омогућава да чарапе буду безбедне и при контакту са накитом, нарочито прстењем, и „озлоглашених“ ноктију, заноктица и чичак-траке, али и екстремног растезања. Њима чак ни маказе, како произвођач тврди, не могу ништа.

Чарапе компаније "Sheеrly Genius" праве се специјалном техником плетења, имају невидљиву еластичну траку око струка и дизајниране су тако да одговарају најразличитијим фигурама.

Цена ових магичних чарапа је 79 долара, а у компанији гарантују да ће без оштећења моћи да се носе 50 пута (просечан век чарапа је два ношења!).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво