Црвени тепих испред Tеатра „Долби“ у знаку друштвених порука

Највећа имена филмске уметности окупљају се вечерас у Лос Анђелесу, али пре почетка церемоније доделе Оскара, традиционално ће се прошетати црвеним тепихом и показати најбоље модне креације, које, осим гламура, треба да истакну и снажне друштвене поруке.

На 90. додели Оскара, звезде Холивуда ће носити беџеве као симбол отпора оружаном насиљу и подршке разговорима о контроли оружја након ужасних догађаја масовних убистава у школама у Паркланду на Флориди и широм земље.

Већина познатих на црвеном тепиху ће се прошетати са наранџастим беџевима са америчком заставом на одећи како би се указало на заустављање оружаног насиља и подржао рад организације "Everytown", која се бори за контролу оружја и сигурност људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво