Каква хаљина (и линија!) за прво званично појављивање после порођаја

Бијонсе се дуго није појављивала у јавности након рођења близанаца. Када се на хуманитарном концерту у организацији Џеј-Зија појавила у смарагднозеленој хаљини присутни су остали без даха. А убрзо и већи део њених пратилаца на друштвеним мрежама.

На хуманитарном концерту "Tidal X" Бијонсе је носила дугачку хаљину Волтера Мендеза са дубоким изрезом, љубичасти крзнени кратки огртач и накит са потписом Лорејн Шварц, преноси Холивуд рипортер.

Комбинацију је допунила интересантном торбицом која је изгледала као смотуљак новчаница од сто долара са зеленим и провидним кристалима.

Хуманитарни концерт "Tidal X" Џеј-Зи је организовао због прикупљања новца за жртве урагана и земљотреса у Централној Америци.

И Бијонсе је недавно опет показала своју хуманост када је снимила песму Mi gente.

Поп дива придружила се колумбијском певачу Џеју Балвину и француском ди-џеју Вилију Вилиjамсу да би направили нумеру од чије продаје je сaв приход намењен жртвама урагана који је недавно опустошио делове Порторика, Мексика и Кариба.

То је, на неки начин, био њен повратак на сцену након што је 13. јуна родила близанце. Није познато када обожаваоци могу очекивати њене нове песме.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво