Каква хаљина (и линија!) за прво званично појављивање после порођаја

Бијонсе се дуго није појављивала у јавности након рођења близанаца. Када се на хуманитарном концерту у организацији Џеј-Зија појавила у смарагднозеленој хаљини присутни су остали без даха. А убрзо и већи део њених пратилаца на друштвеним мрежама.

На хуманитарном концерту "Tidal X" Бијонсе је носила дугачку хаљину Волтера Мендеза са дубоким изрезом, љубичасти крзнени кратки огртач и накит са потписом Лорејн Шварц, преноси Холивуд рипортер.

Комбинацију је допунила интересантном торбицом која је изгледала као смотуљак новчаница од сто долара са зеленим и провидним кристалима.

Хуманитарни концерт "Tidal X" Џеј-Зи је организовао због прикупљања новца за жртве урагана и земљотреса у Централној Америци.

И Бијонсе је недавно опет показала своју хуманост када је снимила песму Mi gente.

Поп дива придружила се колумбијском певачу Џеју Балвину и француском ди-џеју Вилију Вилиjамсу да би направили нумеру од чије продаје je сaв приход намењен жртвама урагана који је недавно опустошио делове Порторика, Мексика и Кариба.

То је, на неки начин, био њен повратак на сцену након што је 13. јуна родила близанце. Није познато када обожаваоци могу очекивати њене нове песме.

број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 20. окт 2017, 09:27)
Ђорђе [нерегистровани]

Каква хаљина (и линија!) за прво званично појављивање после порођаја

Oпа како добра хаљина! Доста открива. Бијонсе је иначе баш лепа и секси!

(четвртак, 19. окт 2017, 20:47)
anonymous [нерегистровани]

Ha

Pa zar nije vaznije dete od toga kako neko izgleda posle porodjaja......boze sacuvaj. Narcizam i egomanija ce nam doci glave.