„Ер Србија“ завршила преуређивање кабина у „Ербасовим“ авионима

Авио-компанија „Ер Србија“, саопштила је да је завршетком уградње нових седишта, која заузимају много мање простора, комплетирала преуређивање својих десет ускотрупних „Ербасових“ авиона. То је националној авио-компанији омогућило да повећа капацитет за седење.

Додаје се да је током протекле четири недеље „Ер Србијa“ уградила 1.500 светски признатих седишта „рекаро БЛ3520“, чију конструкцију одликује мања тежина и која путницима нуде већи ниво удобности.

„Десети и последњи по реду авион у којем је реновирана кабина био 'ербас А319' са регистарском ознаком 'YU-APF', који се вратио у саобраћај 18. јуна“, пише у саопштењу.

„Ер Србија“ наводи да су седишта „рекаро“ конструисана тако да заузимају много мање простора, што је тој авио-компанији омогућило да повећа капацитет за седење у својим ускотрупним авионима, док се истовремено гостима нуди више боравишног простора.

То је постигнуто, како се истиче, захваљујући тањем наслону и џепу за магазине који се налази изнад нивоа колена, чиме се обезбеђује више простора за ноге.

Генерални директор компаније, Дане Кондић, рекао је да су прве реакције гостију на преуређивање кабина веома позитивне.

„Нова седишта су савршена за наше ускотрупне 'ербасове' авионе, који представљају окосницу флоте компаније и за нашу мрежу која је фокусирана на кратке летове у Европи. Реновирање је завршено према плану, што значи да су наши авиони спремни за летњи шпиц и да можемо да понудимо већи капацитет и одговоримо на потражњу“, рекао је Кондић.

Додао да је поред овога, освежен и ентеријере кабина новим теписима, завесама и обележјима на подовима, који су у складу са ентеријером „А330“, чиме је усклађен декор ентеријера у целој флоти „ербасових“ авиона.

„Ер Србија“ у саопштењу наводи да ће госте који лете авионима „А319“ и „А320“ те авио-компаније обрадовати и коришћење бесплатне "Elevate Play" услуге, која омогућава стриминг филмова, ТВ серија и музике на личним уређајима захваљујући бежичном умрежавању.

Ове услуге су, како се истиче, доступне за уређаје са Андроид или iOS оперативним системима путем апликације, или за лаптоп рачунаре путем специјалног додатка.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво