Џими Чу за H&M

Ове јесени славни дизајнер обуће Џими Чу удружиће снаге са креативним тимом модне куће H&M. Најављивана као гламурозна, али доступна верзија H&M стила, у одабраним продавницама наћи ће се од средине новембра.

Пожељне ципеле и ташне, али и линија одевних предмета веома траженог дизајнера обуће Џимија Чуа од 14. новембра моћи ће да се нађу у одабраним H&M радњама.

Од 1.800 продајних објеката у свету, нова модна линија са печатом Џимија Чуа моћи биће доступна у тек 200 продавница.

Челници шведске модне куће први пут су се одлучили на сарадњу са познатим брендом специјализованим за обућу, ташне и друге украсне детаље.

Како би линија била комплетна, Џими Чу је дизајнирао и линију женске одеће, а колекција мушких ципела и торби представља посебну посластицу за љубитеље оба бренда.

„Привилегија је бити међу модним величинама какве су до сада сарађивале са фирмом H&M и дизајнирати ствари за модерну жену, али убацити и понеки модни детаљ за мушкарце", наводе званичници компаније „Џими Чу".

Резултат сарадње је доступна, софистицирана, гламурозна колекција усмерена ка новим тенденцијама.

У шведској модној компанији кажу да „гламурозне и секси ципеле у трену дају утисак стила чак и најједноставнијим одевним комбинацијама", те да је најинтересантније то што уместо да ципеле и торбе прате основну колекцију, у овом случају је обрнуто.

„Ова сарадња је веома узбудљива јер је ово први пут да имамо колекцију коју потписује дизајнер обуће. Задовољство је купцима понудити квалитетне ципеле и ташне врхунског дизајнера", истакла је креативна саветница H&M Маргарета фон ден Бош.

„Колекција 'Џими Чу за H&M' обједињује став и гламур опуштене слављеничке атмосфере. Лос Анђелес је због тога савршено место за промоцију колекције", истакла је председница и једна од оснивача компаније „Џими Чу" Тамара Мелон.

Од оснивања 1996. године модна марка „Џими Чу" је синоним за добре ципеле.

У Холивуду готово да нема црвеног тепиха којим није прошетала нека славна лепотица у обући чувеног малезијског дизајнера који ствара у Лондону.

Оскаровке попут Кејт Бланшет, Хали Бери и Хилари Свонк само су неке од познатих припадница лепшег пола које су носиле атрактивну обућу са потписом Џими Чу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво