Додела Гремија, звезде засијале на црвеном тепиху

Хајди Клум и Адел биле су међу најбоље обученим дамама на синоћњој додели Гремија, а главе су се свакако окретале и за Ријаном, Лејди Гагом и Кејти Пери.

Додела Гремија, звезде засијале на црвеном тепиху

Додела Гремија 2017. одржана је у Лос Анђелесу, само неколико сати након доделе филмских и телевизијских награда БАФТА у Лондону.

Једна од првих звезда која је стигла на црвени тепих била је Адел. У зеленој „Живаншијевој“ хаљини, носећи високу пунђу, Британка је одисала класичном елеганцијом.

Славна немачка манекенка Хајди Клум изгледала је као диско краљица, пише Стандард, у упечатљивој сребрној хаљини, са металик сандалама са платформом.

Са крупним сребрним минђушама и разбарушеном косом, Хајди је све присутне на додели Гремија подсетила на моду деведесетих година 20. века – еру у којој је манекенка и отпочела своју каријеру.

Уобичајено се истичући, Ријана је одабрала наранџасту топ-мајицу и огромну црну сукњу са плисираним детаљима.

Имиџ Кејти Пери те вечери био је једнако алтернативан – певачица је златноружичасти сјајни топ уклопила са „чупавом“ сукњом, док је Лејди Гага предвидљиво пристигла на црвени тепих у „ризичном“ издању.

Друге звезде које су се појавиле на црвеном тепиху су и Криси Taјген, Џенифер Лопез, Парис Џексон, Ђулијана Ранчић, Селин Дион, Деми Ловато, Леа Мишел...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво