И Бела Хадид у друштву „посрнулих“ манекенки

Ревије креатора Мајкла Корса увек узбуркају модне кругове, али је овог пута, на Недељи моде у Њујорку, манекенка Бела Хадид заслужна за потрес о којем се прича.

Једна од најтраженијих манекенки у последње време, 19-годишња Бела, млађа сестра чувене Ђиђи Хадид, овог пута није била у изазовној хаљини од које стаје дах већ је пажњу јавности привукла учешћем на једној од ревија Недеље моде у Њујорку.

Публика је приликом представљања нових креација Мајкла Корса, славног дизајнера чију је црну хаљину Бела Хадид носила, остала у шоку када је манекенка полетела ка поду.

Све популарнија Американка је пала, али је брзо реаговала, устала и наставила да хода као да се ништа није догодило.

Брзо су се сабрали и неки у публици, па су успели да сниме Белину незгоду. Да се није много потресла због пада, лепотица је показала на Твитеру, где је написала да је „заборавила да каже свима да је професионална играчица брејк денса“. 

Проблем су, највероватније, изазвале штикле високе 15 сантиметара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво