Хаљина због које су је једва пустили на матурско вече

Матуранткиња Ејми Стиверсон своју матурску забаву провела је у сузама након што јој школско особље није допустило да уђе у дворану јер је, према њиховом мишљењу, носила хаљину која превише открива груди.

О мукама Ејми Стиверсон на Фејсбуку је проговорила Тифани Тејлор, мајка њене пријатељице Бронте.

Тифани је објавила Ејмину фотографију у свечаној матурској хаљини, тврдећи да девојка није смела да уђе у дворану све док јој заменик директора школе није позајмио свој сако како би се прекрила.

Када је дошла на матурско вече, зауставили су је већ на вратима и рекли јој да не сме да уђе јер је њена хаљина превише отворена, описала је мајка њене најбоље пријатељице.

„Након што је провела неко време плачући у тоалету, рекли су јој да може да уђе ако обуче сако заменика директора школе који јој уопште и није покривао груди“, испричала је Тифани додавши да је девојци неколико учитељица рекло да се ипак „ми веће девојке морамо мало покрити“.

„Ову младу девојку осрамотили су јер има груди. Њено узбуђење због матурске вечери коју свака девојка једва чека, претворило се у срамоту због одраслих који треба да је воде кроз живот. Мислим да изгледаш прелепо, Ејми“, написала је Тифани на свом профилу на Фејсбуку.

Њена објава на Фејсбуку до сада је подељена више од 20.000 пута, а многи су се сложили да Ејми изгледа прелепо и да хаљина уопште није превише изазовна.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво