Карла Бруни спремна за нови албум

Прва дама Француске, заносна Карла Бруни, најавила је снимање четвртог албума, а његова реализација биће поверена продуценту Данијелу Ланои, који је радио за "U2", Боба Дилана и Нила Јанга.

Позната манекенка, успешна и фатална жена, чијем шарму није одолео ни најмоћнији човек Француске, привела је крају текстове својих нових песама и планира ускоро да уђе у студио и сними албум.

Реализација четврог албума Карле Бруни, другог од када се удала за француског председника Николу Саркозија 2008. године, биће поверена њеном дугогодишњем пријатељу, канадском продуценту Данијелу Ланои, који је радио за "U2", Боба Дилана и Нила Јанга, пише париски Фигаро.

Како наводи француски лист, некадашња манекенка намерава да свој нови албум, који ће изаћи на јесен, сними у Лос Анђелесу.

Quelqy'un m'a dit, први албум заносне Италијанке, издат je крајем 2002. године. Велики успех забележио је и код критичара и код публике и прва дама Француске, свакако, може да буде поносна на два милиона примерака продатих у свету.

Преостала два студијска издања имала су слабији успех, али су 43-годишњој уметници учврстили позицију у свету славних у Француској, Италији и још неколико европских земаља.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво