Анаи из „РБД“-а соло у Арени

Популарна латино певачица и глумица Анаи, позната по улози у серији „Ребелде“ и као чланица групе „РБД“, представиће се самостално у Београдској арени 10. марта.

Мексичка глумица и певачица Анаи, бивша чланица латино тинејџ атракције "РБД", одржаће самостални концерт 10. марта 2010. године у Београдској арени.

"Први соло албум Анаи нашао се у продаји у новембру 2009. године, када је почела светску турнеју у Сао Паулу у Бразилу. Турнеја ће трајати до априла 2010. године и укључиће Мексико, САД, Шпанију, Словенију, Србију, Румунију, Хрватску, Пољску, Чиле, Аргентину...", саопштила је Београдска арена.

Анаи је од 2004. године играла главни лик у светски популарној тинејџ серији "Ребелде", која је изнедрила и музичку групу "РБД", са којом је певачица наступила у септембру и децембру 2008. године у Београдској арени.

Певачица, чије је пуно име Анаи Ђована Пуенте Портиља (Anahi Giovanna Puente Portilla), била је главни вокал у "РБД"-овим хитовима "Salvame", "Аlgun Dia", "Desaparecio", "Tal Vez Despues", "No Digas Nada" i "Desesperadamente Sola".

Анаи је у августу објавила сингл "Мi Delirio" који је најавио њен истоимени деби албум, објављен у новембру.

Београдска арена је најавила да ће ускоро саопштити појединости о цени улазница за концерт Анаи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара