„Ниплпипл“ открили „Тајну“ пред долазак у Нови Сад

Електро поп дуо „Ниплпипл“ објавио је нови сингл „Тајна“, уочи регионалне турнеје "Softcore 2020", на којој наступају и 26. марта у Дому културе у Новом Саду. Раније су најављени наступи 20. марта у дворани „Американа“ Дома омладине Београда и 21. марта у простору „Чаурнице“ у Крагујевцу.

Назив сингла Тајна и посебно речи „ти си моја тајна“ симболично су потпуно у духу тајанственог, маскираног женско-мушког дуа, о којима не постоји званична биографија, непознат је идентитет чланова, који не откривају лица уживо ни на фотографијама, нити дају изјаве.

Загребачки дуо, који се регионално прочуо низом упечатљивих поп синглова као што су Фрка, Сутра, Број, Бољи, Не волим те и Балкан експрес, на својој првој великој регионалној турнеји Softcore 2020 представиће новоаранжирану сет листу појачану свежим сценско-визуалним елементима.

Поред Београда, Крагујевца и Новог Сада, „Ниплпипл“ у оквиру турнеје посетиће Загреб, Ријеку, Скопље, Бања Луку и Сарајево.

Улазница за новосадски концерт у претпродаји је 900 диинара, а од 25. фебруара биће 1.100 динара преко мреже gigstix.com.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво