Ротен жали што је довео Вишиза у „Пистолсе“

Џони „Ротен“ Лидон, легендарни фронтмен „Секс пистолса“, сматра да Сид Вишиз никада није требало да приступи бенду, јер није могао да се носи са притиском.

Џон Лидон, бивши фронтмен "Секс пистолса", изјавио је да жали што је довео Сида Вишиза у бенд пошто он, по његовом мишљењу, није могао да поднесе притисак као члан велике групе и да је то уништило његову личност.

"Жао ми је, Боже, што сам га довео. Осећао се тако изоловано, сироти стари Сид, јер није био баш најбистрији момак у крају", рекао је Лидон за свог бившег басисту који је преминуо од прекомерне дозе хероина у ноћи између 1. и 2. фебруара 1979.

"Најбољи аспект његовог карактера, који је био хумор, нестао је оног дана кад се придружио 'Пистолсима'", изјавио је "Индипенденту" певач познат и као Џони Ротен.

Лидон, који тренутно поново окупља свој други бенд "Паблик имиџ лимитид" (Public Image LTD) ради турнеје, такође је рекао да га "узнемирава" када нове групе копирају његов стил и у том контексту поменуо "Оејзис".

"И даље чујем песме које опонашају наш стил, али не одају нама признање", додала је 53-годишња легенда панка.

"Мало ме то мало нервира, ја у животу нисам покушао да личим на неког другог. 'Оејзис' ме нервира, знате. Глас ме нервира. Могао је да смисли нешто своје."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво