Наивна анимација у новом споту Марка Луиса

Марко Луис је издао нови сингл, објавио нови спот, најавио регионалну турнеју, а у припреми је и нови албум „Слобода“.

Прве реакције на анимирани спот за сингл Нина на, на, су врло позитивне и гостујући у Јутарњем програму, Марко Луис наглашава да му је јако драго како спот изгледа, јер је управо желео да  пренесе ту слатку, наивну причу, на крају и мало тужну, кроз наивну анимацију.

„Ове човечуљке је креирала Катарина Баћевић, са којом сам сарађивао и на омоту свог претходног албума Еуридика. Спремно је прихватила мој позив и нацртала ову прелепу причу, неку метафору на текст, који је написао Стихомир Клепић из групе 'Хелем нејс' из Сарајева, а ја музику. Са њим иначе, сарађујем већ неко време и правимо баш лепе песме“, додаје Марко Луис.

Албум Слобода је већ спреман. На њему ће бити настављена сарадња са „Хелем нејсом“ и Стихомиром Клепићем, али Марко наводи да неће журити са његовим објављивањем већ да ће издавати песму по песму као синглове.

„Продукција ПГП РТС ће други сингл објавити можда пре лета или после лета, то још није одлучено, али бићете обавештени“, додаје гост Јутарњег програма.

Овогодишња, трећа регионална турнеја обухватиће девет градова, а почеће у Бањалуци 15. новембра у Народном позоришту. Следе Скопље, Ниш и Сомбор до краја године.

Наредна година почеће концертом у Сарајеву, следе Нови Сад, Загреб, Љубљана и на крају, Београд.

„Намера је да ова турнеја буде мало интимнија. Изабрали смо просторе у којима може да се седи, а ако се и стоји, онда се стоји на столици“, каже на крају гостовања у Јутарњем програму Марко Луис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво