Младе наде и вечерас на „Бир фесту“ на „Бунт рок бини“

Током пет дана, на једној од четири бине овог фестивала, „Бунт рок бини“, публици на Ушћу су се представили и најбољи бендови „Бунт рок фестивала“ РТС-а. Вечерас пред публиком на Ушћу Сања Тишма, „Скадрила“, „Бесне глисте“, „5 минута славе“, „Немесис“ и „Лагана среда“.

Младе наде и вечерас на „Бир фесту“ на „Бунт рок бини“ Младе наде и вечерас на „Бир фесту“ на „Бунт рок бини“

Уз досадашње победнике „Бунт рок фестивала“, бендове „Дингоспо Дали“, „Серђио лаунџ“, „Вива Вопс“ и актуелне победнике „Лагана среда“ и госте, бенд „Болесна шенад“ наступили су и многи други млади и неафирмисани уметници и музичари, који су остварили запажен успех на овом нашем јединственом телевизијском такмичењу за младе неафирмисане музичаре.

Вечерас ће, уз пет осталих бендова по програму „Бир феста“, на Бунт рок бини свирати и актуелни победници „Бунт рок фестивала“ РТС-а, бенд „Лагана среда“.

На основу свега онога што су млади бендови представили претходне четири вечери на Бунт рок бини, сви су изгледи да не треба бринути за будућност домаће поп и рок сцене.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво