„Рок опера“ на спектакуларном затварању „Бир феста“ у понедељак

Термин 17. „Белгрејд бир феста“ је, због најављених временских непогода за среду 14. августа, промењен, тако да ће фестивал бити одржан од 15. до 19. августа, због чега је дошло и до измена у музичком програму.

Распоред концерата који су најављени за петак, суботу и недељу остаће непромењен, док ће у четвртак наступити следећи Дејан Цукић, „Артан Лили“, „Kербер“, „Ју група“ и „Ајсбрн“.

Уз велике напоре, с обзиром на то да је у питању преко 100 извођача, организатори су успели да договоре да музички спектакл „Рок опера“, која је била планирана за отварање, затвори фестивал у понедељак 19. августа.

Тог дана наступиће и Марко Лоуис, Ајс Нигрутин и Тимбе, „Мајке“ и KKН. Програм са преостале три бине, који је био планиран за среду, биће одржан у понедељак.

Најављени концерт највеће звезде овогодишњег фестивала Џонија Мара, нажалост, неће бити одржан због његових раније заказаних наступа. Међутим, због великог интересовања публике, организатори се труде да обезбеде нови термин за његов први београдски концерт током јесени.

Према најавама РХМЗ-а, наредних дана неће бити падавина, тако да се надамо да ће стотине хиљада посетилаца уживати у сјајним бесплатним концертима, који ће за пет дана бити одржани на Ушћу, као и у фестивалима „Мјузик вик“ и „Ноћ музике“, који ће до краја августа бити одржани у оквиру „Клауд“ фестивалске платформе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво