Александра Стан и Соник у Топчидерском парку 27. јуна

Румунска певачица Александра Стан, широм света позната по хиту "Mr. Saxobeat" који броји милионске прегледе, наступиће прве вечери фестивала „Ентер“, 27. јуна, у аутентичном амбијенту Топчидерског парка у Београду.

Пред своје прво гостовање у нашој земљи, популарна певачица поручује: „Ово је мој први наступ у Београду и веома сам узбуђена јер ћу напокон упознати своје обожаватеље. Иако први пут наступам на фестивалу 'Ентер', већ осећам неку врсту повезаности, будући да смо такорећи комшије“. 

Најавила је да ће за београдску публику и посетиоце фестивала премијерно отпевати нови сингл "I think I love it" који још није објављен.

Александра Стан је издала је свој деби сингл „Лолипоп“ 2009. године.  Наредне године објављује сингл "Mr. Saxobeat" који је постао популаран широм Европе.

Друго издање београдског фестивала „Ентер“, одржаће се од 27. јуна до 29. јуна у Топчидерском парку.

Бесплатан улаз 

Током три дана богатог музичког програма, посетиоци ће имати прилику да уживају у наступима најактуелнијих извођаћа, како светске, тако и домаће сцене.  Као и прошле године, улаз на фестивал је бесплатан.

Александри ће се на отварању фестивала, у четвртак 27. јуна, придружити славна британска звезда Соник, власница БРИТ награде за најбољег женског извођача, позната по хитовима као што су „Скај“ и „Ит филс со гуд“ који су обележили читаву једну декаду у клубовима и на најслушајнијим радио станицама.

Други дан фестивала, петак 28. јун, намењен је љубитељима рок звука, када ће наступити популарни бендови домаће сцене, С.А.Р.С. и „Генерација 5“. Ритам ће појачати звуци група „Исказ“, “Кика“, „Мортал Комбат“, „НБГ“.

Трећи дан фестивала, субота 29. јун, посвећен је реп музици и најактуелнијим извођачима тог популарног правца, као што су Цоби, Газда Паја, Ђексон, Мили, Фокс.

Партнер фестивала је „Цебеф Центар Београдских Фестивала“, док су покровитељи фестивала и ове године Градска општина Савски венац и Град Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво