Тако млад, а већ пола века – „Радио 202“ прославља рођендан бесплатним концертом

„Радио Београд 202“ слави 50. рођендан бесплатним концертом, 26. јуна у Штарк арени, на којем ће наступити бројни пријатељи култне „Двестадвојке“ – „Ју група“, „Ван Гог“, „Неверне бебе“, Нено Белан и „Фјуменси“, Дејан Цукић и „Спори ритам“, „Артан Лили“, „Земља грува“...

Главна и одговорна уредница Двестадвојке Милица Кубуровић каже да је због великој јубилеја одлучено да се направи велики концерт у Штарк арени у Београд, а на њега ће бити позвани пријатељи радија, који су на њему расли и први пут наступали.

Између осталих, то су „Ју група“, „Ван Гог“, „Неверне бебе“, Нено Белан и „Фјуменси“, Дејан Цукић и „Спори ритам“, „Артан Лили“, „Земља грува“ и још један посебан, али, за сада, гост изненађења.

Концерт ће бити одржан 26. јуна, дан пред рођендан Радио Београда 202 и улаз је бесплатан, али ће сви који желе да дођу морати да имају карту, коју могу да преузму од сутра на билетарници Штарк арене, а потом и на портирници радија.

Двестадвојка је током читавог свог постојања одувек гајила посебан однос са слушаоцима.

„Тај однос траје 24 часа дневно, што преко класичног, фиксног телефона, што преко СМС порука, што преко друштвених мрежа. Такође нам долазе у посету“, објашњава Милица Кубуровић.

Према њеним речима, Радио Београд 202 била је и прва институција која је у старој Југославији организовала слободне изборе и то за хит недеље, где су људи директно учествовали у избору.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво