Рок-симфонија у мају у Комбанк дворани

Оркестар "Rock Symphony" из Битоља, наступиће у београдској Комбанк дворани 4. маја.

Камерни оркестар из Битоља "Rock Symphony", састављен је од професионалних музичара који су дипломирали, а неки и магистрирали на својим инструментима.

Иза себе имају бројне успешне концерте и наступе на реномираним фестивалима класичне музике у Штипу, Прилепу, на „Битфесту“, Скопском лету, Охридском лету...

Наступали су и на фестивалима популарне музике широм Балкана међу којима су Нишвил, Ужичко културно лето, „Рок Вилиџ“, „Которарт“, Башчаршијске ноћи.

Сарађивали су sa врхунским диригентима као што су Алесандро Д' Агостино, Анатоли Кирстев, Борис Спасов, Саша Николовски, Бисера Чадловска, као и са познатим солистима попут Робија Лакатоша и Влатка Стефановског.

Публику чека занимљив избор нумера из репертоара познатих бендова и солиста међу којима су Лени Кравиц и групе „Квин“, „Лед цепелин“ и „Рамштајн“.

Карте су у продаји на благајни Комбанк дворане и онлајн на адреси www.tickets.rs.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 15. апр 2019, 02:21) - banjaluka [нерегистровани]

hahaha sjano

hahaah mislio sam da je "rock simfonija" naziv za banjOlucku umjetnost u pokusaju i da su zastitii naziv tog komada. Srecom, evo vidim, ima jos neko ko koristi taj naziv (doduse za grupu).
Ko nije vidio kako zvuci i izgleda banjalucka rock simfonija, taj nije osjetio veliki transfer blama u zivotu.
Muzicka predstava sklepana od poluamaterskih rockera i otpalih ucesnika muzickih realityja iz Srbije ( koji su ovdje, pored Romane Panic i Veljka Raznatovica, zvijezde) kojima odusevljeno aplaudira politicka elita grada, a koja, nakon toga, ode u neki turbofolk lokal da "ispere usi i dusu".