Рок-симфонија у мају у Комбанк дворани

Оркестар "Rock Symphony" из Битоља, наступиће у београдској Комбанк дворани 4. маја.

Камерни оркестар из Битоља "Rock Symphony", састављен је од професионалних музичара који су дипломирали, а неки и магистрирали на својим инструментима.

Иза себе имају бројне успешне концерте и наступе на реномираним фестивалима класичне музике у Штипу, Прилепу, на „Битфесту“, Скопском лету, Охридском лету...

Наступали су и на фестивалима популарне музике широм Балкана међу којима су Нишвил, Ужичко културно лето, „Рок Вилиџ“, „Которарт“, Башчаршијске ноћи.

Сарађивали су sa врхунским диригентима као што су Алесандро Д' Агостино, Анатоли Кирстев, Борис Спасов, Саша Николовски, Бисера Чадловска, као и са познатим солистима попут Робија Лакатоша и Влатка Стефановског.

Публику чека занимљив избор нумера из репертоара познатих бендова и солиста међу којима су Лени Кравиц и групе „Квин“, „Лед цепелин“ и „Рамштајн“.

Карте су у продаји на благајни Комбанк дворане и онлајн на адреси www.tickets.rs.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво