Јелена Томашевић спрема изненађење за београдски концерт

Две године после наступа у Центру „Сава“, Јелена Томашевић враћа се у исти простор да би 14. марта одржала велики солостички концерт. Пратиће је Гудачи Светог Ђорђа, а певачица спрема и изненађења о којим не открива чак ни детаље.

Концерт ће бити јединствена прилика да се открије и представи нови звук спојен са магијом Гудача Светог Ђорђа.

За свој концерт Јелена најављује и изненађења. „Биће ту песама са првог и другог албума, нумера са синглова, све то у специјалним аранжманима“, напомиње Јелена.

Певачица и њен тим спремају наступ који ће за њене обожаваоце бити посластица јер ће бити необичан по режији, сценографији, кореографији, визуелном доживљају, атмосфери.

„Све то је на нивоу моје одлуке да се више играм и уживам у певању са мојим музичарима. То ће бити право музичко вече, а ја ћу бити мало другачија“, објашњава Јелена неоткривајући превише.

Јелена је 2002. године победила на такмичењу „3К дур“, које сада описује као велико искуство. Иако је годинама на сцени, сматра да има простора за напредовање и учење и да певач може да се надограђује док је жив.

Као некадашња представница Србије на „Евросонгу“, Јелена Томашевић учествовала је у ревијалном делу „Беовизије 2019“, избора за српског представника на „Песми Евровизије“.

„Лепо је што Београд има свој фестивал. То је идеално место за певаче који почињу своју каријеру, за афирмисане певаче, за композиторе“, оценила је певачица говорећи о „Беовизији“

Као увертиру за београдски концерт Јелена је недавно објавила баладу Сунцокрет, која ће премијерно бити изведена у Центру „Сава“.

„Концерт је најављен после две године и уопште немам тај осећај да је толико прошло. Имам срећу да људи долазе да слушају музику која није трендовска“, истиче певачица.

У своје слободно време, Јелена је мама, обавља све своје дужности и каже да је срећна што нема фиксно радно време.

број коментара 0 Пошаљи коментар