Зоран Предин у Великој сали Коларчеве задужбине

Миљеник српске публике Зоран Предин, враћа се у Београд у пратњи подмлађеног „Лачног Франца“ и са специалном гошћом Ањом Рупел. Публика у Великој сали Коларчеве задужбине ће моћи да ужива у њиховом акустичном концерту под називом „Акустични пољубац“ у уторак 12. фебруара.

"Акустични пољубац" је концертни програм Прединових песама одабраних у духу празника Дана заљубљених, а неке од песама ће, осим о љубави, нежно певати и о еротици. Прединови омиљени жанрови ће се преплитати са шансонама, џипси свингом и акустичним инди роком у два сата нежности, сете и црног хумора.

„Потрудићемо се да заједно са публиком на концерту украдемо судбини нешто што ће заувијек остати само наше“, најављује Предин поводом предстојећег концерта.

После дуго времена у Београду ће се пред публиком појавити и словеначка певачица Ања Рупел, у коју је, како сам Предин каже, „било заљубљено пола бивше државе“.

Пошто је пре неколико година поновно оживео култни бенд „Лачни Франц“, легендарни словеначки музичар, Зоран Предин у Београд се враћа у пратњи подмлађеног састава: Луке Чадежа (бубањ), Анеја Кочевара (бас), Тинета Часа (гитара) и Боштјана Артичека (клавијатуре).

Тако се Предин уз мариборску групу која је почетком осамдесетих година прошлог века обележила југословенски „нови талас“, вратио коренима који су га лансирали у музичку орбиту, потврдивши још једном свој статус истинског „Праслована“, свестраног музичара и песника који и с косом боје сребра пуни дворане широм региона.

Уметник који свој стваралачки кредо описује као бескомпромисну потрагу за властитим путем без обзира на моду, „не устручавајући се рећи истину ма каква она била“, у скоро 40 година каријере објавио је готово једнако толико албума, што самосталних што у сарадњи с другим музичарима, којима успешно премошћује све језичке и друге баријере не само на нашим просторима, већ и изван њих.

Улазнице за овај концерт се могу резервисати и купити на благајни Коларчеве задужбине по цени до 1.200, 1.500 и 1.800 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво