Божићни концерт у Дечјем културном центру

У оквиру манифестације „Београдска зима“, коју организује Градска управа Београда, у Дечјем културном центру Београд 12. јануара биће одржан бесплатан „Божићни концерт“.

Мајка чесницу меси, Божић, Божић, благи дан, Коловођа, Анђели певају и Бадњак неке су од песама које ће се наћи на реперторару, а посевећене најмлађој публици.

Уз Хор Дечјег културног центра Београд и Хор „Чаролија“, на концерту ће наступити Бојана Стаменов, Сергеј Ћетковић, Миња Субота, Леонтина Вукомановић, Иван Михаиловић, Иван Зекић и други.

Божићни концерт употпуниће фолклорни наступ чланова Уметничког центра „Талија“, који ће за ову прилику направити и драмски приказ српских обичаја.

Пре и после концерта, у Атријуму Дечјег културног центра Београд, од 11 до 13 часова деца ће имати прилику да учествују у радионицама, а од 11 до 14 часова да посете Новогодишњи сајам на којем учествују издавачка кућа „Клет“, Удружење грађана „Плетење срцем“, „Плава шкољка“, „Сузанина земља чуда“ и Дечји културни центар Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво