„Кени није мртав“ у Београду захваљујући „Човеку без слуха“

Панк трио „Кени није мртав“ наступиће као предгрупа „Човеку без слуха“ на концерту 14. децембра у дворани „Американа“ Дома омладине Београда.

На концерту којим промовише недавно објављени албум Станимо у гард, „Човек без слуха" ће младом мелодичном панк бенду „Кени није мртав“ из Кушевца, пружити прилику да наступи као подршка.

„Кени није мртав“ је на самом почетку каријере са нешто више од годину дана рада, током које је избацио два сингла, а свирао је по клубовима широм Србије, као и на неколико фестивала.

„'Кени' је одличан панк рок бенд који не само да је се доказао својим учешћем на РТС-овом 'Бунт' такмичењу младих састава, већ активно ради, пуно се труди и много обећава својим односом према музици. Као и ми, они нису 'београдски бенд', те им је прилика да наступе пред већим бројим људи и ветар у леђа и добар начин стицања рутине, а највише подстицај да не одустају као што је то случај код великог процента младих бендова на домаћој сцени“, каже фронтмен „Човека без слуха“ Мики Радојевић.

Панк рок бенд „Човек без слуха“ објавио је крајем новембра, на це-деу и дигиталним платформама, нови албум Станимо у гард (издавач „Лонг плеј“), ког су најавили синглови и спотови И после свега, Ти само мислиш да ме знаш и Станимо у гард.

„То је албум који са собом доноси девет нових прича, девет нових песама које би требало да потврде да у рок музици нема фолирања, али и да музика као уметност није стајаћа вода, већ река која мора да тече и таласа да не би пресушила. Колеге и остали компетентни људи из посла који су већ преслушали албум кажу да је ово врло логична и надасве погођена надоградња ранијег ЧБС-а, због кога смо на првом месту и стекли базу обожавалаца“, каже Радојевић.

Музику и текстове потписује Мики Радојевић, а аранжмане Радојевић и ЧБС. Продуценти песама на албуму су били Воја Аралица, Иван Петровић и Милош Марковић.

Осим гитаристе и певача Радојевића, ЧБС чине бубњар Владимир Лазаревић-Луне, басиста Миодраг Здравковић-Микица и гитариста Сава Мировић.

Улазница за београдски концерт ЧБС-а кошта 800 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи