Калиопи позива публику на концерте

Након два прошлогодишња распродата концерта „без струје“ у Коларцу, Калиопи најављује велики концерт у Центру „Сава“, као и концерте у другим градовима Србије.

Регионална уметница специфичне боје гласа, позива љубитеље поп и рок музике да уживају и певају са њом њене бројне хитове Рођени, Црно и бело, Кофер љубави, Вучица, Мрвица...

„Као да су се јуче догодиле оне две прелепе ноћи у новембру, прошле године на Коларцу... Толико су ти концерти још 'живи' у мени... Бескрајно сам захвална својој публици и већ поодавно размишљам како да је и овај пут изненадим и приредим незаборавно вече...

На моју велику срећу, за сараднике имам велике професионалце и људе који умеју са мном да маштају и стварају реалне снове. Зато, у једно сам сигурна. Публика ће два сата сањати отворених очију. Драги моји, једва чекам наш поновни сусрет! Хајде да певамо заједно!“, поручује узбуђена Калиопи.

Ускоро ће нас Калиопи обрадовати и новим синглом, а до тад можете уживати у њеном гласу на концертима у Крагујевцу 19. октобра, Нишу 20. и Јагодини 21. октобра и Београду 23. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво