„Фу фајтерси“ испунили сан малом обожаваоцу

На концерту у Канзас Ситију „Фу фајтерси“ су почастили обожаваоце извођењем „Металикиног“ хита "Enter Sandman". Ипак, није то била обична обрада, јер је Дејв Грол на бину позвао десетогодишњег обожаваоца да свира гитарску деоницу.

Снимак који је неко из публике направио показује Грола како пита малог обожаваоца, по имену Колије, да ли зна да свира гитару. Када добије потврдан одговор, сазнаје и да десетогодишњак „зна много 'Металикиних'“ песама.

Убрзо затим Колије почиње да свира почетне рифове Enter Sandman, да би се Грол и остатак „Фу фајтерса“ укључили убрзо.

Прекинувши на половини нумере, Грол је питао Колијеа да ли зна још неку песму, на шта је овај почео да свира Welcome Home (Sanitarium).

Грол се после тога нашалио на рачун Еда Ширана, који је то вече такође имао концерт, рекавши да „енглеске поп-звезда не може да приђе Колијеу“.

Да му иовако незаборавно вече још више улепша, фронтмен „Фу фајтерса“ је малом обожаваоцу рекао да задржи гитару.

„Ако је видим на Ибеју, пронаћи ћу те, Колије“, нашалио се Грол.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво