Биг бенд „Караганда“ из Казахстана у ДОБ-у

Репертоаром заснованим на делима Бернштајна и Гершвина, Биг бенд Караганда из Казахстана представиће се српској публици сутра у Великој сали Дома омладине Београда.

Са посебним програмом у сусрет јубиларним годишњицама Леонарда Бернштајна и Џорџа Гершвина (100 и 120 година рођења) – два великана класичне музике из САД, који су инспирацију налазили и у џез музици, овај цењени састав представиће репертоар заснован на њиховим делима.

Организатори концерт препоручују свима који желе да прошире своје видике кад су у питању класици џез музике, овде представљени у свом најбољем издању и најплеменитијем, виртуозном биг бенд извођењу.

Концерт је организован под покровитељством Секретаријата за културу Града Београда, а улаз је бесплатан.

Наступ Биг бенда „Караганда“ биће својеврсна најава 34. Београдског џез фестивала који ће се у организацији Дома омладине Београда ове године одвијати од 25. до 29. октобра.

Под слоганом Без граница, домаћој публици представиће више од 20 извођача са свих континената.

Пропуснице се могу преузети на улазу у Дом омладине, на дан концерта од 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво