„Кад је ноћ“ Марко Луис плеше

Новим синглом и спотом под називом „Кад је ноћ“, Марко Луис најављује наставак регионалне турнеје "Beskraj tour by Barcaffe". Следећи концерт је у Нишу 14. септембра. 

„Кад је ноћ“ Марко Луис плеше „Кад је ноћ“ Марко Луис плеше

Песма Кад је ноћ је, уз композицију Еуридика, сингл који ће се наћи на Марковом новом албуму Еуридика који излази у октобру за издавачку кућу „Лампшејд мидија“.

Спот за нумеру Кад је ноћ снимљен је у Београду и Ковину под режисерском палицом Драгана Јереминова и конципиран је на основу Марковог плеса док око камере прати сваки његов покрет. 

„Увек ми је била жеља да снимим спот где ћу само плесати и избацити сву енергију из себе. Ја много волим да ђускам и увек сам волео да правим неке 'нешколске' покрете, али никада нисам знао уз коју песму бих могао то да снимим. Песма Кад је ноћ имала је прави темпо и вибрацију за то“, објаснио је Марко Луис.

Други сингл најављује први Марков солистички концерт у Нишу 14. септембра у култној „Бановини“ и то је наставак регионалне турнеје под називом Beskraj tour by Barcaffe.

Серија концерата обухвата наступе у Нишу, Новом Саду, Београду, Сарајеву, Загребу и Љубљани и ускоро ће бити објављени остали датуми турнеје. 

„Веома сам срећан због дивних реакција на нове песме и што су концерти увек распродати. Једва чекам да посетим све ове лепе градове, да се дружим са публиком и да заједно певамо“, каже Марко са одушевљењем.

Нови сингл доступан је на Јутјубу и на свим дигиталним сервисима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво