„Кад је ноћ“ Марко Луис плеше

Новим синглом и спотом под називом „Кад је ноћ“, Марко Луис најављује наставак регионалне турнеје "Beskraj tour by Barcaffe". Следећи концерт је у Нишу 14. септембра. 

Песма Кад је ноћ је, уз композицију Еуридика, сингл који ће се наћи на Марковом новом албуму Еуридика који излази у октобру за издавачку кућу „Лампшејд мидија“.

Спот за нумеру Кад је ноћ снимљен је у Београду и Ковину под режисерском палицом Драгана Јереминова и конципиран је на основу Марковог плеса док око камере прати сваки његов покрет. 

„Увек ми је била жеља да снимим спот где ћу само плесати и избацити сву енергију из себе. Ја много волим да ђускам и увек сам волео да правим неке 'нешколске' покрете, али никада нисам знао уз коју песму бих могао то да снимим. Песма Кад је ноћ имала је прави темпо и вибрацију за то“, објаснио је Марко Луис.

Други сингл најављује први Марков солистички концерт у Нишу 14. септембра у култној „Бановини“ и то је наставак регионалне турнеје под називом Beskraj tour by Barcaffe.

Серија концерата обухвата наступе у Нишу, Новом Саду, Београду, Сарајеву, Загребу и Љубљани и ускоро ће бити објављени остали датуми турнеје. 

„Веома сам срећан због дивних реакција на нове песме и што су концерти увек распродати. Једва чекам да посетим све ове лепе градове, да се дружим са публиком и да заједно певамо“, каже Марко са одушевљењем.

Нови сингл доступан је на Јутјубу и на свим дигиталним сервисима.

број коментара 0 пошаљи коментар