„Капитал ситиз“ представљају нови албум „Соларајз“

Рајан Мерчант и Себи Симонијан, познатији као поп дуо „Капитал ситиз“ представљају своје ново издање „Соларајз“ (Solarize). Након краће паузе, објавили су синглове "Vowels", "My Name Is Mars", "Venus&River" и "Levitate", а сада стиже комплетно издање. Албум има 16 песама.

Дуо је публици постао познат када су 2011. објавили своје прво ЕП издање „Капитал ситиз“. На ЕП-у се налазио и водећи сингл Safe and Sound који је одмах привукао пажњу публике, као и великих издавачких кућа.

Свој деби албум In A Tidal Wave of Mystery објавили су у јуну 2013. године који се убрзо појавио на листи „Билборд хот 200“. Популарност сингла Safe And Sound ни после изласка албума није престала да расте, па је спот за сингл био номинован за две МТВ ВМА награде.

На једној од популарнијих песама са албума Farrah Fawcett Hair гостовао је и Андре 3000 из популарног хип хоп дуа „Ауткаст“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво