Трећи „Маунтин мјузик фест“, размрдајте чула на Дивчибарама

„Маунтин мјузик фест“ је дневни музички фестивал који се трећу годину заредом одржава на Дивчибарама, недалеко од Ваљева. Кроз несвакидашњи спој музике, авантуре и природе, овај међународни фестивал нуди бројне уметничке и рекреативне садржаје, далеко од градске врућине и гужве.

Фестивал ће у суботу, 18. августа отворити освајачи медаља на овогодишњој Математичкој олимпијади, а на главној бини смењиваће се извођачи међу којима су и Никола Пејаковић Коља, „Канда, Коџа и Небојша“, Ђорђе Миљеновић и многи други, а за љубитеље мало другачијег електронског звука - ту је бина „Винил“ и београдски "White City Soul".

Под слоганом „Размрдај чула“, овај музичко-планински фестивал, поред наступа сјајних музичара, организује и мноштво различитих програма за све узрасте, било да сте љубитељи адреналина, науке, спортских надметања, друштвених игара или плеса.

Велики број додатних садржаја очекују посетиоце свих генерација на ски стази Црни врх, на само два сата вожње од Београда.

„Маунтин мјузик фест“ почиње у подне и трајаће до један иза поноћи. Карте се продају на самом улазу на фестивал, по цени од 500 динара. Сви додатни садржаји су укључени у цену карте, а улаз за млађе од 10 година је бесплатан.

Фестивал организује група младих ентузијаста из Ваљева, који трећу годину заредом настоје да свој обичан дан у граду замене одласком у природу са пријатељима и да, овим фестивалом, град Ваљево и Дивчибаре учврсте на туристичку мапу Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво