Спремите се за „Егзит“

Нови Сад ће овог викенда угостити још један цео град састављен од 55.000 туриста из више од 70 земаља света који ће од четвртка до недеље походити 18. по реду „Егзит“, званично најбољи европски велики фестивал. Током четири фестивалска дана наступиће више од 1.000 извођача на 40 бина и зона!

Спремите се за „Егзит“ Спремите се за „Егзит“

Чак и дан уочи популарног фестивала, атмосфера се већ може препознати по пуним кафићима и продавницама у којима се говоре бројни светски језици, а журка у „Егзитовом“ кампу на Штранду већ је почела.

Тамо ће вечерас, али и наредних дана бити директно преношене завршне утакмице Светског првенства у фудбалу на великом екрану.

И овогодишњи „Егзит“ биће отворен уз спектакл на главној бини. Фестивалске капије отварају се сутра у 19 сати, а након наступа рок кантауторке Ел-Пи, тачно у 22.40 сатиу оквиру церемоније отварања наступиће једна од највећих балетских звезда нашег доба – Сергеј Полуњин уз "Almazian Symphony" и ватромет на крају церемоније.

Од 23.30 наступа арт-поп сензација Фивер Реј, а 55 минута након поноћи на сцену излази популарни трио „Мигос“.

Овој листи звезда у наредним данима придружиће се од светског ди-џеја број 1 Мартина Гарикса, преко оригиналне Грејс Џонс, па све до листе звезди у Денс арени коју предводе Ричи Хотин, Масео Плекс, Соломун и Нина Кравиц.

На главну бину долазе и највећи хитмејкер нашег времена Дејвид Гета, али и реп звезда Френч Монтана, док публику широм Тврђаве очекује и мноштво гитара, од реге химни Зигија Марлија, до жестоких рифова група „Медбол“, „Дог ит дог“, „Брујериа“ и „Бомберс“, уз мноштво старог и новог панк звука, од „Кокни риџектс“ па све до актуелних састава као што су „Слејвс“ и „Ајдлс“.

Актуелна трип-хоп краљица Севдализа, бас звезде „Делта хеви“ и „Лоудстар“, те хитмејкери Јакс Џоунс, „Офенбах“ или „Дисајплс“, само су део понуде на Тврђави која ће до јутарњих часова да буде крцата уз хаус и техно звезде.

Након што су четвородневне улазнице разграбљене јуче у току дана, у продаји су само још четвородневне ВИП голд, као и улазнице за појединачне дане.

Актуелне цене улазница износе по 2.990 динара за прва три дана, док за последње вече улазнице коштају 3.590 динара.

Замена ваучера за фестивалске наруквице већ је у току и то на три заменска места, у центру Новог Сада, испред Српског народног позоришта, у „Егзитовом“ кампу, као и на централном месту за замену преко пута главне капије фестивала (код Ловотурса).

Сви купци четвородневних улазница морају да их замене за наруквице, док се дневне улазнице не мењају за наруквице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво