Дуо "808INK" има нови албум

Сјајни лондонски реп двојац, "808INK", представља студијски албум "When I’m About, You’ll Know".

Од 2013. године, лондонски дуо "808INK" чине 808Chamber и Mumblez Black Ink. Док 808Chamber ради на продукцији и украшава песме вокалом, Mumblez Black Ink, примарно, предводи дуо сировим и експерименталним техникама реповања.

"808INK" верују да, како су сами описали, не постоје правила када су у питању музички жанрови, те да самим тим и не постоје ограничења, што су у више наврата и доказали користећи елементе својствене музичким жанровима као што су реге и психоделични рок.

Крајем 2016. године, "808INK" објавили су трећи албум Hungry који представља одраз њихове креативне и уметничке слободе, док је само издање употпуњено гостовањима музичара као што су Сем Вајз, Калија Бакоси, Џеј Ди Рид.

Док њихова база обожавалаца расте из дана у дан, управо ново студијско издање When I'm About, You'll Know требало би да их позиционира на сам врх светске музичке сцене.

Прошле године, дуо "808INK" најавио је нови албум синглом Flexing (Side A). На издању нема гостујућих музичара - 808Chamber и Mumblez Black Ink су цео албум од укупно девет нумера направили потпуно сами.

Албум When I'm About, You'll Know доступан је публици у Србији у дигиталном облику путем сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво